Wat kunnen wij voor u CV-ketel betekenen?

CV-ketel onderhoud

  1. U kunt ons periodiek bellen voor het jaarlijkse onderhoud aan uw CV-ketel
  2. U kunt een onderhoudscontract afsluiten, waarmee u jarenlang zorgeloos van een warm huis kunt genieten.

Wij bellen u jaarlijks voor het maken van een onderhoudsafspraak.

Bekijk de pagina onderhoudscontracten voor een overzicht van de verschillende onderhoudscontracten.

Super service. Wij zaten zonder warm water. Heb direct jullie gebeld en stonden binnen twee uur voor de deur. Echt erg tevreden met jullie Service!

Waarom onderhoud?

Uit ervaring blijkt dat de meeste klachten aan gas toestellen voortkomen uit geen of te weinig onderhoud. De eindafrekening van het gasbedrijf valt wederom tegen. Kleine waterlekkages maken het noodzakelijk dat de vulslang onder handbereik blijft. U kent het wel; met een beetje geluk is het behaaglijk in huis. Zondagmorgen blijven de radiatoren koud of u stapt in een keer in een koud bad. Nog afgezien van de ergernis die het veroorzaakt is het toestel uiterst onbetrouwbaar. Jaarlijks worden een behoorlijk aantal toestellen vroegtijdig vervangen. Toestellen die wellicht nog jaren goed hadden kunnen functioneren, mits er regelmatig onderhoud was gepleegd.

Slecht onderhoud kan tot gevaarlijke situaties leiden

Daarnaast moet de veiligheid van het toestel ten allen tijde worden gewaarborgd. Slecht onderhoud kan tot levensgevaarlijke situaties leiden. Alle gastoestellen zijn weliswaar voorzien van beveiligingen in alle soorten en maten, maar de juiste werking van deze beveiligingen dient echter wel jaarlijks te worden gecontroleerd.

Kortom een CV ketel moet op een bepaalde manier afgesteld worden om onnodige slijtage en een verhoogd gasverbruik tegen te gaan. Bij de jaarlijkse controle beurt komt dit aan het licht en kan de monteur de regelapparatuur op de juiste waarden afstellen, zodat u met een gerust hart weer een jaar van warmte en warmwater kunt genieten. Regelmatig onderhoud kan leiden tot gas besparing, verhoogt de veiligheid, is milieuvriendelijker en beperkt de storingsgevoeligheid. De meeste verzekeringsmaatschappijen stellen het zelfs als voorwaarden dat er eenmaal per jaar een onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd.

Ik heb nu in de afgelopen vijf jaar met twee verschillende bedrijven gewerkt, maar jullie voldoen aan mijn verwachting! Ik heb nu geen problemen meer met mijn stadsverwarming!

Wanneer onderhoud aan u cv combi-ketel of cv-ketel?

Heeft u een CV combi-ketel dan maakt het niet uit wanneer u die laat nakijken, die brandt immers het gehele jaar door. Heeft u een enkele CV ketel dan kunt u deze het beste vlak voor het stookseizoen laten controleren, want daarna is hij het hardst nodig.