Collectief verwarmingssysteem

Stadsverwarming Almere

Om ook bij stadsverwarming almere garant te staan voor een snelle en comfortabele verwarmingsregeling leveren wij een stadsverwarmingset die perfect werkt in combinatie met een thermostaat.
Super service. Wij zaten zonder warm water. Heb direct jullie gebeld en stonden binnen twee uur voor de deur. Echt erg tevreden met jullie Service!

Speciale actie in Almere

Een complete set voor uw stadsverwarming voor het comfortable bedienen van de temperatuur van uw woning. Met behulp van de bijgeleverde draadloze klokthermostaten kunt u al uw wensen op het gebied van temperatuurregeling instellen…overal in het huis en op het moment dat u dat wilt.

Wat is stadsverwarming Almere?

Stadsverwarming is een collectief verwarmingssysteem voor een groot deel van de stad, waarbij woningen worden verwarmd via een ondergronds netwerk van warmwaterleidingen. Maar collectief betekent niet dat u uw individuele warmtewensen niet kunt verwezenlijken. In veel gevallen wordt gebruik gemaakt van restwarmte die vrijkomt bij het produceren van elektriciteit of bij afvalverbrandingsinstallaties.

Via de ondergrondse leidingen wordt het warme water naar de stadsverwarmingunit in de meterkast gebracht. Dat is de verbindende en regulerende schakel tussen het warmtenet en alle radiatoren en/of de vloerverwarming.

Ik heb nu in de afgelopen vijf jaar met twee verschillende bedrijven gewerkt, maar jullie voldoen aan mijn verwachting! Ik heb nu geen problemen meer met mijn stadsverwarming!

CV-ketels, boilers of geisers zijn overbodig

Met behulp van een warmtewisselaar zorgt stadsverwarming ook voor warm water uit de kraan. Hierdoor zijn CV-ketels, boilers of geisers in huis niet nodig. Deze huizen hebben dan ook geen gasaansluiting. De temperatuur in huis kan een bewoner zelf regelen met bijvoorbeeld thermosstatische radiatorkranen of een kamerthermostaat. Stadsverwarming is zo goed als onderhoudsvrij, duurzaam, energiebesparend en minder schadelijk voor het milieu. Ruim 250.000 huishoudens maken op dit moment gebruik van stadsverwarming.